Home » script coach en scenario workshop

script coach en scenario workshop

Joost Schrickx verzorgt o.a. een script coach traject en een scenario workshop:

Script coach en consultancy

script coach Joost Schrickx verzorgt scenario workshopDe ervaren scenarioschrijver Joost Schrickx helpt d.m.v. een persoonlijk script coach traject beginnende en ervaren scenarioschrijvers om hun idee uit te werken tot een hoogwaardig en verfilmbaar scenario of een volwaardig concept voor een bedrijfsfilm. Zijn kracht hierbij is om de scenarioschrijver in zijn waarde te laten en helemaal uit te gaan van diens eigen idee en gedachten. Joost Schrickx vult niet in maar vult aan. Zijn Basisboek Scenarioschrijven dient als leidraad en basis.

Een script-coach sessie kost €75 per uur excl. BTW en excl. voorbereiding.

Ook bestaat de mogelijkheid per email begeleid te worden. Dit kost, afhankelijk van de grootte van het te bespreken document en de specifieke hulpbehoefte van de scenarioschrijver, tussen de €25 en €150 per consult.

Scenario workshop/ Workshop Storytelling

Tijdens deze scenario workshop ontwikkel jij onder deskundige begeleiding van Joost Schrickx, filmmaker en auteur van het ‘Basisboek Scenarioschrijven‘, een pakkend scenario voor een korte film.

Programma:

Inspiratie en idee-ontwikkeling
Principes van storytelling
Drama, conflict en spanningsboog
Onderscheid tussen een droge informatielijn en een aantrekkelijke interesselijn
Wat schrijf je op en wat schrijf je niet op?: inhoud, format en lay-out
Gebruik van voice over, muziek, spanningstools en andere ‘verteltrucjes’
Je eerste eigen concept of scenario, maar hoe nu verder?

In de workshop worden kennisoverdracht, voorbeelden kijken maar vooral zélf doen, voortdurend afgewisseld. De cursus wordt gegeven op de onderstaande data van 10.00-17.00 uur en kost 145,- (exclusief BTW, inclusief lunch).

Donderdag 19 oktober 2017 
Vrijdag 8 december 2017

Aanmelden