Zelf een bedrijfsfilm maken met iPhone of Ipad

We gaan iets nieuws beginnen!
Het bedrijf MFilms heeft Pelicula gevraagd samen een nieuwe workshop te ontwikkelen waarbij bedrijven zelf een korte bedrijfsfilm maken. Een beetje theorie over de mogelijkheden van de iPhone en iPad; Een beetje theorie over hoe te filmen en hoe met een camera een verhaal te vertellen. En daarna vooral heel veel zelf doen, zelf proberen, zelf falen en zelf leren. Dit alles volgens de beproefde methode van 70:20:10.

Betaalbare filmpjes met kwaliteit

Als een deelnemer echt zijn best doet, durven wij de garantie te geven dat deze na een dag workshop naar huis gaat met een eigen bedrijfsfilm. Een bedrijfsfilm die de toets van kritiek ruimschoots kan doorstaan. We durven zelfs te stellen dat dankzij deze nieuwe workshop-bedrijfsfilm-maken, een bedrijfsfilm maken nog nooit zo eenvoudig is geweest.

Ervaren trainersbedrijfsfilm maken met Françoisebedrijfsfilm maken met Joost Schrickx

Bovenstaande kwaliteits-garantie durven wij met name te geven omdat wij een groot vertrouwen hebben in de beide workshop-leiders, Françoise Mittertreiner en Joost Schrickx. Zij brengen ieder op hun eigen gebied een schat aan theoretische en praktische ervaring in. Françoise haar focus ligt daarbij op beeld en beeldkwaliteit, Joost zijn focus op concept en verhaal.

Brede toepasbaarheid workshop methode

De workshop methode is ontwikkeld en aangescherpt bij veel verschillende gelegenheden.
Zo heeft Joost Schrickx de methode van zelf een bedrijfsfilm maken – met de nodige aanpassingen – gebruikt om basisschoolleerlingen te leren zelf het werk van een een ambachtsman op aansprekende wijze in beeld te brengen.

Portret van een visagiste

Ook werd de workshop methode met succes toegepast en uitgediept in samenwerking met het Ministerie van Verhalen, toen verschillende Nederlandse Gemeenten en Provincies werden uitgedaagd om zelf een film te maken om hun gemeente te promoten. Hieronder vindt u ook hiervan een aantal voorbeelden.

[ezcol_1half]
Urk

[/ezcol_1half]

[ezcol_1half_end]
Friesland

[/ezcol_1half_end]

[ezcol_1half]
Groningen

[/ezcol_1half]

[ezcol_1half_end]
Emmen

[/ezcol_1half_end]

Belangstelling?

Heeft u belangstelling om binnenkort zelf een workshop bedrijfsfilm maken te volgen, stuurt u ons dan even een berichtje. We houden u graag op de hoogte.