Sinds 29 augustus 2017, vandaag exact 6 jaar geleden, hebben zo’n 5000 exemplaren van het Basisboek Scenarioschrijven hun weg gevonden naar scenarioschrijvers, filmmakers, storytellers, studenten, en andere belangstellenden.

Voor zover wij kunnen nagaan is het Basisboek Scenarioschrijven daarmee het best verkochte handboek op het gebied van scenarioschrijven van Nederland.

Om dat toch wel bijzondere feit te herdenken krijgt iedereen die zich nu inschrijft voor de nieuwe intensieve 6-daagse workshop scenarioschrijven van Joost Schrickx een (desgewenst gesigneerd 😏) exemplaar van het Basisboek Scenarioschrijven cadeau. 

Mocht je al een Basisboek hebben, dan kun je ook kiezen voor ‘Storytelling – De weg naar het hart’. 

Het Basisboek Scenarioschrijven hanteert overigens dezelfde systematiek als de aanstaande 6-daagse workshop. Zo maken zowel Basisboek als workshop een onderscheid tussen scenarioschrijven in het algemeen, scenarioschrijven voor fictie, scenarioschrijven voor documentaire en scenarioschrijven voor opdrachtfilm.

De 6-daagse workshop gaat op vrijdag 15 september van start in Amsterdam. Zowel tijdens de workshop als daarbuiten werk je als deelnemer keihard aan je eigen scenario.

De ervaren trainer Joost Schrickx geeft daarbij o.a. voorbeelden uit eigen werk, zoals uit de veel-bekroonde speelfilm Bardsongs en de prijswinnende documentaire ‘Lief Indië’.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Schrijf je daarom nu in! En krijg het Basisboek cadeau.

—————————

Joost levert je een machtig wapen waarmee je ineens structuur én spanning kunt aanbrengen in je materiaal, verbluffend.

Joost is een gedreven verteller, die niet te beroerd is om in zijn eigen keuken te laten kijken. Deze 6-daagse cursus kent een mooie afwisseling van theorie, zelf schrijven, naar anderen luisteren en feedback ontvangen.  Ik heb gewoonlijk een bloedhekel aan het voorlezen van eigen brouwsels maar deze keer had ik er geen moeite mee. Joost gaf integer commentaar, waardoor ik er zelfs plezier in kreeg om mijn eigen voortgang aan hem voor te leggen.

#scenario #workshop #opleiding #cursus #Amsterdam

Deel dit bericht!

Leave A Comment