Script coach

De ervaren scenarioschrijver en scenariocoach Joost Schrickx helpt d.m.v. een persoonlijk script coach traject, beginnende en ervaren scenarioschrijvers. Hij ondersteunt hen in het uitwerken van hun eigen idee tot een hoogwaardig en verfilmbaar scenario. Fictie of non-fictie. Of een volwaardig concept voor een bedrijfsfilm. Zijn kracht hierbij is om de scenarioschrijver in zijn waarde te laten. Hij gaat helemaal uit van diens eigen idee en gedachten. Joost Schrickx vult niet in maar vult aan. Zijn Basisboek Scenarioschrijven dient als leidraad en basis.

Een script-coach sessie kost 75,- per uur excl. BTW en excl. voorbereiding. De sessie vindt plaats op het kantoor van Stichting Pelicula te Amsterdam.

Succes verzekerd!

Ook bestaat de mogelijkheid per email begeleid te worden. Dit kost, afhankelijk van de grootte van het te bespreken document en de specifieke hulpbehoefte van de scenarioschrijver, tussen de 25,- en 150,- per consult.

Tenslotte bestaat ook de mogelijkheid om in groepsvorm begeleid te worden tijdens een scenario workshop of storytelling workshop.

Waarom Pelicula?

Jarenlange ervaring

Altijd resultaat

Slechts 75,- per uur

Gemiddeld beoordeeld met een 8,7

Wat vinden anderen van Pelicula?

Joost is een gedreven verteller, die niet te beroerd is om in zijn eigen keuken te laten kijken. Zijn workshops kennen een mooie afwisseling van zelf schrijven en zelf nadenken over de werking van plot in verhalen en films. Joost gaf integer commentaar, waardoor ik er plezier in kreeg om mijn eigen productie aan hem voor te leggen.

Tinny Gokker, Publicist en filosoof

Neem contact op

Vragen? Of benieuwd naar de mogelijkheden.