Home » Kenniscentrum Storytelling en Scenario » Boeken over scenario en storytelling

Boeken over scenario en storytelling

Joost Schrickx, auteur van boeken over scenarioschrijven en storytellingDe jarenlange ervaring van Joost Schrickx als filmmaker, scenarioschrijver, storyteller en docent, zijn vertaald naar twee prachtige boeken over scenarioschrijven en storytelling.

Als u zich via de code die u vindt voorin uw boek registreert krijgt u bovendien toegang tot:

Basisboek Scenarioschrijven
Dit boek is een must voor filmmakers, filmliefhebbers en (aankomende) scenarioschrijvers.
Joost Schrickx behandelt alle theorie die nodig is om een scenario of concept voor een speelfilm, documentaire of bedrijfsfilm te schrijven.
Meer informatie
Bestel nu

Storytelling – De weg naar het hart
Dit unieke en praktisch toepasbare  boek over storytelling richt zich o.a. op managers en ondernemers. Joost Schrickx reikt in dit boek kennis, inzichten en vaardigheden aan die essentieel zijn om met een verhaal niet alleen het hoofd maar ook het hart van een ontvanger te bereiken.
Meer informatie
Bestel nu

Deze boeken over scenarioschrijven en storytelling kunnen ook goed gebruikt worden als verdiepende aanvulling op een of meer coachings-sessies met Joost Schrickx. Beide boeken bevatten een code waarmee een boek-eigenaar zich kan registreren en daarmee toegang krijgt tot updates maar ook tot een uitgebreide database van voorbeeld-fragmenten en voorbeeld-documenten.

“Joost Schrickx kan goed uitleggen en weet tegelijkertijd ook te inspireren”, Joyce van Rijn, Ulysses, Agency for (screen)writers and directors