bedrijfsfilm pitch door Françoise en Joost

Uw bedrijfsfilm pitch in de natuur

Een groene bedrijfsfilm pitch is een bedrijfspresentatie of een presentatie van een bedrijfsactiviteit. Die niet opgenomen wordt op het bedrijf zelf. Maar die opgenomen wordt in de natuur.

En waarom in de natuur?

unieke bedrijfsfilm pitchDe natuur is wat ons betreft de allermooiste en ook de aller ideaalste filmstudio die er bestaat. De natuur ziet er altijd mooi uit, welk seizoen het ook is. En de natuur geeft bijna altijd mooi, zuiver licht.

Bovendien is de natuur dusdanig universeel dat die bij iedereen past. Iedereen kan zijn plaatsje vinden in de natuur. Maar daarnaast is de natuurlijk heel specifiek. De natuur biedt volop mogelijkheden om iedere bedrijfspitch het juiste natuurlijk accent te geven.

Voorbereiding

We vragen jou eerst om op te schrijven wat jij belangrijk vindt aan jouw bedrijf. Of, welke activiteit je graag voor het voetlicht wil brengen. Dat mag je grof opzetten, met lange halen. Vervolgens gaan wij die tekst redigeren en maken we er een presentabele tekst van. Een krachtige pitch. Vervolgens geven we jou een korte efficiënte camera-training. Over je kijkrichting, over de manier waarop je je zinnen uitspreekt, over de pauzes die je laat vallen. Hoe kun je zo overtuigend mogelijk overkomen?

We geven je daarnaast ook advies over je uiterlijk. Wat je het beste wel aan kunt trekken en wat je het beste niet kunt aantrekken. Geen ruitjes overhemd en geen wit tshirt bijvoorbeeld. We letten erop dat je uitstraling past bij het karakter van je bedrijf.

De natuur in!

Daarna gaan we de natuur in. Daar gaan we op een prettige manier keihard werken om een hele mooie gefilmde pitch te realiseren. Met een pakkend begin, een onderhoudend midden, en eindigend met een krachtige call to action.

Data in de herfst: 27 oktober en 8 november (de data voor de volgende reeks vindt u binnenkort op pelicula.nl)
Tijd: Tussen 9.00 – 18.00 uur
Opnameduur: 2 uur
Locatie: Natuurgebied Boekesteyn
Kosten: € 595,- Excl BTW en muziek

Schrijf u nu in!