Home » Kenniscentrum Storytelling en Scenario

Kenniscentrum Storytelling en Scenario

Kenniscentrum storytelling en scenario, opgericht door Joost Schrickx

Volg nu een workshop bij het Kenniscentrum Storytelling en Scenario.

Ik heb dit Kenniscentrum Storytelling en Scenario in de loop der jaren ontwikkeld, als uitvloeisel van de ervaring die ik heb opgedaan als filmmaker, scenarioschrijver, columnist en trainer/docent. Storytelling en scenario voelen  voor mij nu als een natuurlijke combi.

 

Drie pijlers

Ik deel mijn kennis, ervaring en inzicht met iedereen die daaraan behoefte heeft, via drie stevige pijlers:

Missie statement

Ik wil iedereen via het Kenniscentrum Storytelling en Scenario de mogelijkheid bieden en ook stimuleren om de werkelijkheid te beschouwen als een verhaal. Met een begin, een midden en een eind. Waarbinnen zich strijd, nederlagen en overwinningen voltrekken. Met problemen en oplossingen. Ik ben ervan overtuigd dat meer kennis op het gebied van storytelling en scenario, op den duur zal leiden tot beter begrip van het eigen leven. En vervolgens ook tot beter onderling begrip tussen mensen en ook volkeren. Misschien klinkt dit wat hoogdravend. Maar ik meen het echt.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden van nieuwe ontwikkelingen?

Wil je op de hoogte gehouden worden van de publicaties van het Kenniscentrum Storytelling en Scenario, wil je geïnformeerd worden als er nieuwe workshops worden ingepland, wil je de ontwikkelingen van het Kenniscentrum voor Storytelling en Scenario volgen, schijf je dan hieronder in.