workshop scenarioschrijven en conceptontwikkeling door Joost Schrickx

Script coach en consultancy

  • Jarenlange ervaring
  • Velen gingen u voor
  • Altijd resultaat
  • Slechts 75,- per uur
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8,7

Neem nu contact op met script-coach Joost Schrickx!

De ervaren scenarioschrijver en scenariocoach Joost Schrickx helpt d.m.v. een persoonlijk script coach traject, beginnende en ervaren scenarioschrijvers. Hij ondersteunt hen in het uitwerken van hun eigen idee tot een hoogwaardig en verfilmbaar scenario. Fictie of non-fictie. Of een volwaardig concept voor een bedrijfsfilm. Zijn kracht hierbij is om de scenarioschrijver in zijn waarde te laten. Hij gaat helemaal uit van diens eigen idee en gedachten. Joost Schrickx vult niet in maar vult aan. Zijn Basisboek Scenarioschrijven dient als leidraad en basis.

Een script-coach sessie kost 75,- per uur excl. BTW en excl. voorbereiding. De sessie vindt plaats op het kantoor van Stichting Pelicula te Amsterdam.

Succes verzekerd!

Ook bestaat de mogelijkheid per email begeleid te worden. Dit kost, afhankelijk van de grootte van het te bespreken document en de specifieke hulpbehoefte van de scenarioschrijver, tussen de 25,- en 150,- per consult.

Tenslotte bestaat ook de mogelijkheid om in groepsvorm begeleid te worden tijdens een scenario workshop of storytelling workshop.

Het belangrijkste waar ik van doordrongen ben geraakt door de coachingsgesprekken met Joost Schrickx is dat een verhaal, of dat nu een scenario betreft of niet, een dramatisch belang moet hebben. Als de hoofdpersoon geen dilemma heeft, trek je de kijker of de lezer je verhaal niet in. Een verhaal heeft meer kans van slagen als het voortkomt uit jouw fascinatie. Het moet een persoonlijk verhaal zijn., Dorothée Albers, schrijfster