Pelicula gaat iets nieuws doen. Of beter gezegd, gaat iets wat Joost Schrickx al veel vaker deed nu in een meer gestructureerde vorm aanbieden.

Leer uw personeel, of een bepaalde afdeling, beter en aantrekkelijker schrijven dmv een door Joost Schrickx gegeven aansprekende en inspirerende workshop.
Hij verloochent hierbij geenszins zijn bron, het scenario schrijven voor film en documentaire. Hij illustreert, verluchtigt en verlevendigt zijn workshop en de theorie die hij behandelt met klassieke en ook onbekende en verassende film-fragmenten.
De bedoeling van zijn workshop is dat deelnemers leren hoe je een verhaal of betoog dusdanig kunt opbouwen dat het voor de lezer een plezier zal zijn de tekst – hoe zakelijk ook – te lezen.

De workshop bestaat uit een gedeelte theorie, een gedeelte voorbeeldfragmenten en een groot gedeelte praktijkoefeningen waarvan de resultaten ter plekke besproken worden.

Een bedrijf kan Joost Schrickx voor een dag inhuren om zijn workshop ‘on the spot’ te geven. Het enige wat hij nodig heeft is een zaaltje, 2 tot 16 deelnemers en apparatuur om zijn fragmenten te vertonen.

Joost Schrickx gaf deze workshop onder meer ten overstaan van de Talpa investeringsgroep. Na afloop waren de financiers inderdaad beter in staat om aansprekende financieringsrapporten en voorspellingen te schrijven.
Dit leidde tot enthousiastere ontvangst en daarna ook uitvoering van hun tot dan toe tamelijk saaie documenten.
Hetgeen een meetbaar winstvoordeel teweeg bracht!

Vraag vrijblijvend nadere informatie of vraag een offerte aan:
info@pelicula.nl

Zie ook de website van Pelicula.

Deel dit bericht!

One Comment

  1. D Wolf 7 november 2008 at 12:12 - Reply

    Kunt u in het kort een beetje aangeven hoe het er in zo’n cursus aan toe gaat.
    En waarom is deze cursus beter dan dozijnen anderen die op hetzelfde gebied gegeven worden?

Leave A Comment