Uw eigen op uw bedrijf toegespitste bedrijfsfilm?
De ideale bedrijfsfilm die we zo voor u ontwerpen en realiseren bestaat niet.
Goede bedrijfsfilms worden, als een maatkostuum, op maat gemaakt. Meer nog dan bij kleding is een bedrijfsfilm immers aan mode onderhevig. Bij een moderne bedrijfsfilm gaat het niet alleen om een snelle en aansprekende montage. De spanningsboog, de verhaallijn, de keuze en inhoud van de voice-over en de muziek zijn minstens zo belangrijk. Daarom krijgen deze aspecten bij het maken van een bedrijfsfilm bij Pelicula veel aandacht.
Het is daarbij belangrijk om vooraf te bedenken wat de doelgroep is en via welke media de bedrijfsfilm wordt verspreid. Een bedrijfsfilm voor een congres vraagt een heel andere benadering dan een – korte – film voor internet of een bedrijfspresentatie voor op een laptop. Pelicula heeft vele bedrijfsfilms gemaakt voor veel verschillende bedrijven, commercieel en non-profit, voor uiteenlopende budgetten. Het heeft – zo is onze ervaring – weinig zin om een offerte voor een bedrijfsfilm te maken zonder eerst goed door te praten wat de inhoud moet worden. In deze voorbereidende fase bespreken we het idee tot de fase van de synopsis. Op basis hiervan kunnen we een gedetailleerde offerte maken voor de realisatie-fase.
Desgewenst kan Pelicula ook alleen deze zogenaamde pre-productie voor u doen. Dus slechts de concept en synopsis ontwikkeling.
U bent daarna vrij om eventueel een andere producent voor uw bedrijfsfilm te kiezen.

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte, zie de Pelicula website.

Deel dit bericht!

Leave A Comment