Na viereneenhalf jaar is het dan zover: Pelicula verlaat haar kantoor aan het Jacob Obrechtplein in Amsterdam en gaat een nieuwe ruimte betrekken aan het Damrak.
Een hele vooruitgang.
Waarbij meteen opgemerkt moet worden dat er helemaal niets mis is met de ruimte aan het Jacob Obrechtplein waar Pelicula altijd met veel plezier documentaires, speelfilms, bedrijfsfilms heeft geschreven, geproduceerd en geregisseerd. Met verhuurster, teven scenario agente Joyce van Rijn die in hetzelfde pand een ruimte gebruikt, was het daarbij vaak prettig samen werken, samen overleggen of samen pauzeren.

Deze door Pelicula gebruikte ruimte aan het Jacob Obrechtplein komt nu dus per 1 februari 2009 vrij. Geïnteresseerden kunnen zich wenden tot de verhuurster Joyce van Rijn.

Deel dit bericht!

Leave A Comment