documentaire

Boer tot Boer

Met trots meldt Pelicula dat het NCDO de documentaire “Boer tot Boer – De stem van Ile a Morphil” (zie ook: www.boertotboer.nl) inhoudelijk en financieel heeft goedgekeurd. Dat ging gepaard met het volgende bijzonder positieve schrijven:

“De inhoudelijke medewerker van het NCDO heeft met veel interesse en plezier gekeken naar uw productie. De historische en culturele context van een ontwikkelingsproject en hoe dat de resultaten ervan beïnvloedt zijn op professionele en boeiende wijze in beeld gebracht. Interessant is ook de input van een (internationale) popster – Baaba Maal – ten bate van het project. Verder is NCDO tevreden met de lijst aan aandacht en publiciteit die u, met een relatief bescheiden budget, heeft weten te krijgen voor het project.

Tenslotte betreurt NCDO het overlijden van de heer Ton de Wit, de grote inspirator achter het project. Dat hij voortleeft als naamgever van de plaatselijke middelbare school doet ons daarom veel deugd.”

Trailer

Meer weten?

Deel dit bericht!

Leave A Comment