Toen ik vanmiddag aan het zwembad van ons hotel lag – omdat het zaterdag is, omdat je niet altijd maar met film kunt bezig zijn, omdat mijn dochter jarig is, omdat we 12 dagen non-stop gewerkt hebben, om een beetje op te scheppen – dacht ik even aan mijn weblog. En ik realiseerde mij dat ik het voortdurend heb gehad over begrippen als ‘Ravi’, ‘de plastic verzamelaar’, ‘een kameel’, ‘vuil verzamelplaats’, terwijl dit voor mensen die het achterliggende verhaal niet kennen nietszeggende termen moeten zijn.

Dat kan zo niet langer.

Aan dit bericht koppel ik daarom de meest recente synopsis, de samenvatting van het verhaal dat wij in Rajasthan hopen te gaan verfilmen. In het Engels, met dank aan vertaler Dick Addens.

Veel plezier ermee.

Synopsis Plastic collector

Deel dit bericht!

One Comment

  1. Sabrine Erry 15 april 2020 at 13:43 - Reply

    De synopsis is er niet meer 🙁

Leave A Comment