Een gecaste kameel

Een gecaste kameel

In onze zoektocht naar een geschikte kameel – om de kar van hoofdpersoon Ravi te trekken, om weg te lopen en om terug te komen met een vrouwtje, geen klein rolletje dus – komen we veel te weten over de eigenschappen van dit beest.

O.a. over de reactie van mannetjes als er een vrouwtje in de buurt komt. Het beest wordt dan, kort gezegd, gek van geilheid. Het begint met een soort rode ballon die uit zijn keel komt opzetten, die zich vult met slijm en die dan 20 cm uit zijn mond komt te hangen.

Apart.

Vervolgens wil het beest nog maar een ding. Kost wat kost. Niet meer tegen te houden. Hij zal en moet het vrouwtje met brute kracht op de grond krijgen, zich vastbijtend in haar nek en in haar bulten, om haar vervolgens luid brullend te ‘bevredigen’.

Sinds nomadenheugenis worden daarom de vrouwtjes en mannetjeskamelen altijd strikt gescheiden. Ze worden bij elkaar gebracht als voortplanting gewenst is en voor de rest volledig uit elkaars zicht en reuk gehouden.

Natura artis magistra.

Goed voorbeeld doet goed volgen

Sander opperde de mogelijkheid dat deze houding ten aanzien van de verschillende kamelen-geslachten als voorbeeld heeft gediend voor de verhouding en vooral scheiding tussen moslim-mannen en vrouwen. Om dit soort wantoestanden te voorkomen.  

Zou best eens kunnen.

Hoe dan ook, werken met een verliefd kamelenstelletje zoals in ons scenario zo mooi beschreven staat, lijkt geen haalbare kaart.

De beste oplossing lijkt om te werken met een groot vrouwtje en een iets kleiner vrouwtje, aangezien vrouwtjes sowieso veel rustiger zijn dan mannetjes.

En dan maar zorgen dat de geslachtsdelen buiten beeld blijven.

En maar hopen dat we onderweg geen mannetje tegenkomen.

Deel dit bericht!

2 Comments

 1. elsa 2 maart 2009 at 23:16 - Reply

  hey schat ik vind deze stuk tot nu toe het leukste.
  een beitje erotische maar net niet te.
  ik miss je en denk veel aan je.
  ik hoop dat je naar je zin hebt en lekker je ding doet
  ik ben trots op je en we houden van je

 2. admin 4 maart 2009 at 15:55 - Reply

  Fijn om te lezen, Elsa en Rosalien.
  Ik houd ook van jullie.

Leave A Comment