adhd op luchtbed

Op 7 november 2009 vond de landelijke ADD-dag plaats in de RAI in Amsterdam. Deze werd georganiseerd door Karin Windt van Stichting ADD Nederland.

Een van de hoogtepunten was die dag was wat mij betreft – ik ben niet helemaal objectief – het optreden van Jochanan Westra. Hij vertelde over zijn zoektocht naar het hebben van ADHD of ADD. Hierbij werd een fragment uit de documentaire – DRUK – die over Jochanan gemaakt werd, getoond. Dit leidde tot enthousiaste reacties uit de zaal en na afloop werd Jochanan bestookt met vragen.

Na afloop gaven veel mensen te kennen op de hoogte gebracht te willen worden als eind november DRUK op DVD wordt uitgebracht. Zij die hier niet aan toekwamen en dit alsnog willen doen, kunnen hiervoor terecht op de Pelicula website.

Daar zal ook gepubliceerd worden wanneer deze documentaire over ADD en ADHD op televisie zal worden vertoond.

Deel dit bericht!

Leave A Comment