“The proof of the pudding is in the eating”. Onder dit motto vertonen wij op donderdag 28 januari aanstaande BARDSONGS, een nieuwe speelfilm van Sander Francken.

Het gaat om een preview van een onhollandse film. Voordat deze onder de aandacht van het bioscooppubliek wordt gebracht, onderwerpen wij de film graag aan een kijkertest. Voor ons als makers een belangrijke toetssteen. Wij streven daarbij naar een kritische groep kijkers en stellen hun mening zeer op prijs in de veronderstelling dat wij het project beter zullen kunnen marketen.

BARDSONGS is een ongewone film, opgebouwd uit meerdere verhalen die zich afspelen in verschillende delen van de wereld, vol muziek en oude wijsheid die voor iedereen herkenbaar is. De reacties op de werkkopie van de film waren reeds veelbelovend. Nu de film helemaal klaar is, zouden wij het bijzonder op prijs stellen wanneer u ook uw mening wilt geven. Wij signaleren namelijk in de verschillende culturen een patroon dat ons fascineert en heeft geïnspireerd tot het maken van BARDSONGS.

De vertoning vindt plaats bij Cinemeta, Hettenheuvelweg 26, 1101 BN Amsterdam, op donderdagavond 28 januari. Aanvang 19:30u.

Voor een routebeschrijving, zie bijlage of http://cinemeta.nl/index.php?INF=4 Wegens het beperkt aantal zitplaatsen verzoeken wij u om ons per e-mail naar joost@pelicula.nl op de hoogte te stellen van uw komst.

Op de website www.bardsongs.com vindt u meer informatie over de productie.

Met vriendelijke groet en tot ziens!

Mede namens Sander Francken en alle anderen die de film mogelijk maakten,

BARDSONGS

een film van Sander Francken

donderdag 28 januari 2010

aanvang voorstelling 19:30 uur

aansluitend een borrel tot 22:30 uur

locatie: CineMeta digital BV

Hettenheuvelweg 26, 1101BN Amsterdam

In verband met het beperkt aantal zitplaatsen stellen wij het zeer op prijs wanneer u ons per e-mail op de hoogte brengt van uw komst.

Deel dit bericht!

Leave A Comment