Van idee tot synopsis, treatment of scenario.

Almeria.Cinepro biedt nu – naast de bekende filmworkshops- een 7-daagse intensieve workshop scenario schrijven in een inspirerende omgeving onder begeleiding van ervaren coaches.
Ook heel geschikt voor schrijvers die hun project gereed willen maken voor presentatie aan een producent of omroep.

Tijdens de workshop werkt u onder begeleiding uw idee uit tot een synopsis of treatment. U zult leren uw verhaal zo aantrekkelijk mogelijk te pitchen. Inspiratieoefeningen gebaseerd op de prachtige omgeving zullen tot nieuwe invalshoeken leiden. Ook zullen een of meerdere scènes uit bekende films op de locaties waar de scènes zijn opgenomen geanalyseerd worden.

Het begeleidingstraject zal nauwkeurig worden afgestemd op het niveau van iedere individuele cursist. Hierdoor is deze cursus ook geschikt voor beginnende schrijvers.

De cursus is inclusief hotel-accommodatie, ontbijt en een drie-gangen lunch, lokaal transport, cursusboek, excursies en toegang tot het besloten netwerk.

Almeria staat bekend om haar kristal blauwe luchten, het schoonste en helderste licht, de langste dagen en de meeste zonuren van Europa. Er werden talloze bekende en beroemde films opgenomen.

De cursus kost per persoon € 825,-

Vliegtickets kunnen ook via ons geboekt worden. We kunnen een groepskorting bedingen waarbij wij streven naar een prijs per retourticket onder de € 200,-

Daarnaast biedt Almeria.cinepro natuurlijk ook nog steeds filmcursussen aan, zowel voor beginners als voor gevorderden.

Voor meer informatie over het cursusaanbod en de omgeving zie de website: http://cineprodesertfilm.webnode.com

Karin S. de Boer
http://web.mac.com/karinsdeboer
karinspanje@gmail.com
http://web.mac.com/karinsdeboer
skype: karins.deboer

Deel dit bericht!

Leave A Comment