De speefilm Bardsongs (waarvoor schrijver dezes het scenario schreef) draait op het Filmfestival Utrecht 2010.

Bardsongs draait op zaterdag 25 september om 16.15 in City, op zondag 26 september om 14.00 in Movies 1 en op donderdag 30 september om 14.00 wederom in City.

Bardsongs still

Deel dit bericht!

2 Comments

 1. April Elzenga 3 november 2010 at 18:22 - Reply

  ik heb Bardsongs gezien in Deventer. Zoekende naar de soundtrack kom ik op deze site. Ik neem van de gelegenheid gebruik om te mailen dat het bekijken, beleven van deze film me ongelooflijk veel plezier heeft gegeven; ik vond alles prachtig !!!! de verhaallijnen, de uitwerking, de muziek, echt alles.
  Dit compliment heeft U dubbel en dwars verdiend !!!!

  Met vriendelijke groet,

  April Elzenga.

  • admin 4 november 2010 at 16:09 - Reply

   Bardsongs en het proces ervan staan op deze weblog van Pelicula beschreven, omdat Joost Schrickx, de grondlegger van Pelicula, tevens scenarioschrijver van de speelfilm Bardsongs is. Ook bij de productie, met name in India en de Himalaya, was hij betrokken. Voor de soundtrack van Bardsongs verwijzen wij u naar de officiele site: http://www.bardsongs.com.
   Bedankt voor de complimenten.

Leave A Comment