Pelicula bedrijfsilms
De website van Pelicula is totaal vernieuwd. Op dit moment worden er nog aanpassingen op detail-niveau verricht. We zijn daarom razend benieuwd naar feedback van bezoekers. Wat kan er beter, wat is er gewoonweg lelijk aan, suggesties, opmerkingen, kritiiek en wellicht ook complimenten.
Dat geldt voor alle pagina maar met name voor de bedrijfsfilm pagina. Is die overzichtelijk en klantvriendelijk genoeg?
We horen het graag!

Namens Pelicula,

Joost Schrickx

Deel dit bericht!

One Comment

 1. Alain 2 maart 2011 at 20:57 - Reply

  Ha Joost,

  Gaat de goede kant op!

  Het vrij donkere grijs als achtergrond, laag in de bedrijfsfilm-pagina vind ik nog niet zo heel mooi. Ik zou het lichter houden, zoals de bovenkant. Wel mooi vind ik het Pelicula logo als een soort watermerk.

  Keep up the good work!

  Alain

Leave A Comment