Pelicula gaat een nieuw seo video experiment uitvoeren.
In opdracht van Mediator “Prettig Scheiden” gaan wij een bedrijfsfilm realiseren die in de eerste plaats inzicht geeft in de wijze waarop Prettig Scheiden zich onderscheidt van andere vergelijkbare bureaus.
Maar daarnaast willen wij deze bedrijfsvideo hoog doen scoren in Google en op Youtube, op trefwoorden zoals die binnenkort door ‘Prettig Scheiden’ aan ons gecommuniceerd zullen worden. Wij zullen daarbij gebruik maken van de seo en seovideo inzichten zoals Pelicula die ontwikkeld heeft tijdens het experiment dat zij uitvoerde met het bedrijf Seoguru. Dit experiment betrof met name de invloed van annotatie en onderschriften op de vindbaarheid van een internet-video. De resultaten hiervan zullen binnenkort gepubliceerd worden op de seoguru website.
Wij houden u op de hoogte.

Deel dit bericht!

Leave A Comment