Prettig Scheiden : een fiscaal mediator voor iedere scheiding
Pelicula heeft afgelopen dinsdag het voor de mediator Prettig Scheiden gerealiseerde filmpje geupload naar youtube en het vervolgens geoptimaliseerd met de door opdrachtgever gewenste trefwoorden : scheiding, mediator, fiscaal.
Wat hield de optimalisatie in casu in?
We hebben de video een toepasselijke titel gegeven: “Prettig Scheiden : scheidingsmediator met fiscale expertise“. Een titel dus waarin de trefwoorden min of meer terugkomen. Niet letterlijk, dat zou er te dik bovenop liggen.
Ook in de beschrijving hebben we de trefwoorden enigszins subtiel laten doorschemeren: “Deze video laat zien hoe mediator Prettig Scheiden een scheiding niet alleen fiscaal en juridisch benadert maar ook aandacht schenkt aan de emoties waarmee een scheiding gepaard gaat, Emoties van de ouders maar niet in het minst ook van eventueel betrokken kinderen, waarvoor een bekwame kindercoach aan Prettig Scheiden verbonden is.” Deze beschrijving is dus niet puur bedoeld om hoog te scoren maar geeft ook nuttige aanvullende informatie. Dat schijnt Google te waarderen.
Bij het toekennen van labels zijn we wel volledig opportuun geweest: mediator fiscaal scheiding.
Daarna hebben we nog een beknopte Closed Caption track (CC) toegevoegd, waarbij we achtergrondinformatie geven over de experts die in de video voorkomen – een fiscaal mediator, een mediator en een kindercoach.
Het video seo resultaat was bijna verbluffend.
Binnen een paar uur stond onze bedrijfsfilm op nummer 1 in Google video search, op nummer 1 in Youtube search en bovenaan pagina 2 – als eerste filmpje – bij een Google universele search.
Steeds na intypen van de trefwoorden fiscaal, mediator en scheiding.
Wij blij.
Opdrachtgever nog blijer!

Wilt u ook hoog scoren met een bedrijfsfilm?

Deel dit bericht!

One Comment

  1. Furore 7 april 2012 at 20:09 - Reply

    Dat zijn inderdaad mooie resultaten! Youtube is na Google de grootste zoekmachine dus een mooi medium om goed gevonden te worden. Succes.

Leave A Comment