Video seo bedrijfsfilm

Met Google Panda in het achterhoofd – waarbij kort door de bocht gesteld de werkelijk toegevoegde waarde van een site hoger wordt ingeschaald dan het correct en volledig toepassen van seo en video seo principes – gaat Pelicula zijn films voortaan anders publiceren. Niet alleen de film wordt vertoond maar ook krijgt een bezoeker toegang tot documenten en andere files die bij de totstandkoming van de film een rol gespeeld hebben. Te denken valt hierbij bijvoorbeeld aan het concept, de planning ,etc.
Op deze manier wordt een geïnteresseerde bezoeker in de gelegenheid gesteld niet alleen van de bedrijfsfilm zelf kennis te nemen maar ook van de ins en outs van het eraan ten grondslag liggende productieproces.

De eerste publicatie op deze nieuwe en transparante wijze betreft de video seo geoptimaliseerde bedrijfsfilm die Pelicula realiseerde voor de Fiscaal Scheidings-mediator Prettig Scheiden.

We zijn benieuwd naar reacties.

Deel dit bericht!

Leave A Comment