Masterfase Scenario opleiding

De Masterfase Scenario Opleiding gaat binnenkort van start. Deze scenario workshop die bestaat uit 6 plenaire sessies en een aantal email consultaties is bedoeld om een – ervaren of beginnende – scenarioschrijver of filmmaker de nodige ervaring te laten opdoen. Onder begeleiding van docent Joost Schrickx werkt iedere deelnemer aan zijn eigen scenario voor een fictiefilm of documentaire. De Masterfase Scenario kenmerkt zich door een grote zelfwerkzaamheid. De oefeningen van de docent zijn er vooral op gericht de deelnemers te inspireren en te focussen.

Om deel te mogen nemen dient een deelnemer enige scenario-ervaring te hebben.

Er wordt gebruik gemaakt van het Basisboek Scenarioschrijven van auteur Joost Schrickx.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij!

Inschrijven

Nadere informatie

Deel dit bericht!

Leave A Comment