Basisboek scenarioschrijven bestellen

U kunt vanaf heden het Basisboek scenarioschrijven bestellen via Bol.com.

Het Basisboek Scenarioschrijven is het eerste Nederlandstalige boek dat zich zowel richt op scenario voor fictie, als voor documentaire als voor opdrachtfilm. Schrijver Joost Schrickx heeft bij het schrijven van dit boek dankbaar geput uit zijn jarenlange ervaring als filmmaker, scenarioschrijver en als docent.

De winkelprijs van het Basisboek is € 19,95 maar als u denkt recht te hebben op een gratis exemplaar en u bereid bent daarover te publiceren op sociale media, aarzelt u dan niet om Pelicula met dit verzoek te benaderen.

Het Basisboek scenarioschrijven onderscheidt zich van andere boeken en documenten op scenarioschrijfgebied enerzijds door zijn volledigheid, anderzijds ook door zijn beknoptheid. Door het lezen van dit boek kan een filmmaker zich daarom in relatief korte tijd alle beginselen van het scenarioschrijven eigen maken. Beginnende filmmakers en scenarioschrijvers kunnen dit boek gebruiken om zich de beginselen van het scenarioschrijven eigen te maken, eventueel als aanvulling op een cursus of opleiding. Ervaren filmmakers en ook reeds gevestigde scenarioschrijvers kunnen dit boek gebruiken om zonder aanvullende cursus of opleiding hun theoretische scenario-kennis op te vijzelen of bij te spijkeren.

Basisboek scenarioschrijven bestellen

Deel dit bericht!

Leave A Comment