Uw bedrijf pitchen in de natuur

Wij gaan iets nieuws doen!

Wij gaan namelijk groene bedrijfspitches realiseren.
En wat is een groene bedrijfspitch?
Een groene bedrijfspitch is een bedrijfspresentatie of een presentatie van een bedrijfsactiviteit. Die niet opgenomen wordt op het bedrijf zelf. Maar die opgenomen wordt in de natuur.

En waarom in de natuur?

bedrijfspitch die bij u pastDe natuur is wat ons betreft de allermooiste en ook de aller ideaalste filmstudio die er bestaat. De natuur ziet er altijd mooi uit, in welk seizoen je ook filmt. En de natuur heeft altijd mooi licht.

Bovendien is de natuur dusdanig universeel dat die bij iedereen past. Iedereen kan zijn plaatsje vinden in de natuur. Maar daarnaast is de natuurlijk heel specifiek. De natuur biedt volop mogelijkheden om iedere bedrijfspitch het juiste natuurlijk accent te geven.

Voorbereiding

We vragen jou eerst om op te schrijven wat jij belangrijk vindt aan jouw bedrijf. Of, welke activiteit je graag voor het voetlicht wil brengen. Dat mag je grof opzetten, met lange halen. Vervolgens gaan wij die tekst redigeren en maken we er een presentabele tekst van. Een krachtige pitch. Vervolgens geven we jou een korte efficiënte camera-training. Hoe kun je je het beste voor de camera opstellen? Hoe kun je zo overtuigend mogelijk overkomen?

Daarnaast letten we op je kleding. Dat je geen ruitjesoverhemd aan hebt. Een wit T-shirt werkt vaak ook niet goed. En we vinden het belangrijk dat je uitstraling past bij het karakter van je bedrijf.

De natuur in!

Daarna gaan we de natuur in. Daar gaan we op een prettige manier keihard werken om een hele mooie gefilmde pitch te realiseren. En juist omdat we dat in zo kort mogelijke tijd doen, in de mooiste filmstudio ter wereld, kunnen we deze bedrijfspitch voor een veel lagere prijs aanbieden dan een bedrijfsfilm op maat.

Call to Action

En we eindigen iedere pitch met een krachtige call to action. Bijvoorbeeld: neem zo gauw mogelijk contact met ons op! Om zo snel mogelijk ook voor jouw bedrijf een groene bedrijfsfilm pitch te laten maken.

Deel dit bericht!

Leave A Comment