In samenwerking met cameravrouw en producente Françoise Mittertreiner van het filmbedrijf MFilms realiseerde Joost Schrickx van Pelicula als regisseur een customer case study voor de TMF Group. TMF group zocht een filmische manier om zich te profileren als ‘Global Business Operator’. Een partner derhalve die aanwezig is in elk land waar klanten om vragen. Voor TMF een behoefte, voor ons een uitdaging.

Customer case study?

Customer Case Study van Adare InternationalWat is een customer case study? In een customer case study vertelt een klant van een bedrijf over zijn – positieve of negatieve – ervaringen met dat bedrijf.In ons geval ging het om een werknemer van het bedrijf Adare International die vertelt hoe hij om internationale expansie voor Adare te bevorderen en te bespoedigen zeer geholpen was bij de samenwerking met de TMF Group. De TMG group immers beschikt over de noodzakelijke lokale kennis en expertise op juridisch en administratief gebied om nationale markten te kunnen penetreren.
De uitdaging bij het realiseren van zo’n customer case study is vooral om een geoed evenwicht te vinden tussen zakelijkheid en vermakelijkheid. De film moet enerzijds informatief zijn maar anderzijds ook leuk om naar te kijken.

Is dat ons gelukt? In alle bescheidenheid denken wij van wel.
Wilt u ook uw bedrijf positief in beeld brengen? Zonder zelf de loftrompet over uw eigen bedrijf te steken? Dat komt immers gekunsteld over.
Laat dan ook uw eigen customer case study realiseren.
Eén opnamedag is vaak al genoeg. Dus kosten kunnen niet de grootste belemmering zijn.
Graag horen wij van u!

Deel dit bericht!

Leave A Comment