Een nieuw jaar boordevol workshops Storytelling en Professioneel Filmen met de iPhone

Nieuwjaarswensen

Allereerst wenst Pelicula iedereen alle goeds toe voor 2017.

Wat zijn onze goede voornemens voor het nieuwe jaar?

Banden aanhalen met MFilms

Al meer dan een jaar werkt Pelicula nu samen met het filmproductiebedrijf MFilms. Deze samenwerking leidde bijvoorbeeld tot een aantal succesvolle workshops Storytelling. In 2017 willen wij deze creatieve band verstevigen en uitbouwen.

De samenwerking tussen Pelicula Fim & TV en MFilms zal in 2017 met name resulteren in:

Effectieve bedrijfsfilms

In 2017 willen Pelicula en MFilms zich nog meer dan in de voorgaande periode toeleggen op het realiseren van hoogwaardige bedrijfsfilms. De kracht van de samenwerking schuilt erin dat wij het bedrijfsfilm-concept volledig toespitsen op de specifieke behoeften en kenmerken van de opdrachtgever. Bedrijfsfilms op maat dus!

Krachtige videotestimonialsvideotestimonial

Voor ons is een videotestimonial, of ook wel customer casestudy, een visuele expressie van tevreden klanten over het bedrijf, diensten of producten van de opdrachtgever. Videotestimonials blijken uitermate effectief bij het online etaleren van klanttevredenheid.

Workshops Storytelling en Professioneel Filmen met de iPhone

Workshops StorytellingDeze praktijkgerichte workshops zijn een groot succes geweest in 2016. Dat kwam met name door de prettige afwisseling van theorie, voorbeelden en praktijkoefeningen. Een deelnemer leert niet alleen de mooiste beelden te maken met een iPhone, maar ook hoe met beelden een verhaal te vertellen. Na afloop van de twee workshops is een deelnemer in staat om professionele opnames te maken maar ook een goed doortimmerd visueel verhaal te vertellen, te monteren en op social media te plaatsen.

Afzonderlijk of samen

De workshops filmen met de iPhone en Storytelling kunnen afzonderlijk van elkaar gevolgd worden maar hebben een sterke onderlinge connectie. Als je eenmaal kunt filmen met de IPhone, heb je de tools van Storytelling nodig om daadwerkelijk iets te kunnen vertellen. En beheers je de storytelling techniek, dan zou je de iPhone kunnen gebruiken om je verhaal of boodschap daadwerkelijk om te zetten in een aansprekende film. 1 + 1 is in dit geval dus weer eens 3. Daarom bieden wij de beide workshops afzonderlijk aan maar ook als pakket. Bij een keuze voor het pakket krijgt een deelnemer 20% korting.

Inschrijving Workshops Sorytelling en Filmen met iPhone

Deel dit bericht!

Leave A Comment