Filmworkshops in kader van Meester in je Werk-week

De week van 13 tot 17 november 2017 stond voor veel gemeenten in het teken van de derde editie van de Meester in je Werk-week. Dit is de landelijke actieweek bij gemeenten over loopbaan, ontwikkeling en vakmanschap. In het hele land vonden er tal van activiteiten plaats. Het A+O fonds Gemeenten ondersteunde gemeenten deze week met maar liefst 180 workshops, trainingen en activiteiten.

In dat kader van deze Meester in je Werk-week bood het A+O fonds Gemeenten ons de mogelijkheid om in verschillende Nederlandse gemeenten korte workshops filmen met de iPhone te geven. In vier dagen tijd gaven wij daarom filmworkshops in de gemeenten Deventer, Capelle aan den IJssel, Leiden, Delft en Malden.

Programma

Omdat de filmworkshops maar 2,5 uur duurden, besloten wij ons in deze filmworkshops te beperken tot filmtechnieken en storytellng tools. Het zou te ver doorvoeren om tijdens deze korte filmworkshops ook nog eens de montage-technieken en mogelijkheden te bespreken. Deelnemers die toch geïnteresseerd waren om meer te leren over de geheimen van montage, verwezen wij naar onze verdiepings- en terugkomdagen.

Feedback aan jezelf Feedback deelnemers Filmworkshops

Het A+O fonds Gemeenten vroeg deelnemers om een kaart aan zichzelf te adresseren met daarop in het kort wat een deelnemer tijdens een workshop zoal had opgestoken. Deze ansichtkaarten geven een goed inzicht in wat er tijdens een intensieve workshop van slechts een paar uur al geleerd kan worden over het filmen met de iPhone.

Ook geïnteresseerd?

Bent u ook geïnteresseerd in een korte of wellicht langere workshop filmen met de iPhone? Neemt u dan contact met ons op!

Wij zien u graag in 2018!

Deel dit bericht!

Leave A Comment