Naast de enthousiaste feedback die wij ontvingen n.a.v. onze workshops ‘filmen met iPhone’ en ‘storytelling’ , bleek er bij veel deelnemers ook behoefte te bestaan om de opgedane kennis en vaardigheden nog eens te verversen en te verdiepen. Aan die belofte komen wij nu tegemoet door het organiseren van een aantal terugkomdagen.

Tijdens een terugkomdag wordt alle theorie over de iPhone-camera, kadrering, compositie en camerabewegingen, storytelling en montage nog eens kort en bondig herhaald. Maar het grootste deel van de dag wordt besteed aan praktijkoefeningen.

De dag is dan ook niet zozeer gericht op het vergroten van deskundigheid maar vooral op het aankweken van vaardigheid en inzicht. Een deelnemer is na afloop in staat geheel zelfstandig met de iPhone camera (of iPad) een krachtige visuele boodschap voor te bereiden op papier, te produceren, te filmen, te monteren en te verspreiden.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • Herhaling kennis en theorie: iPhone camera;  kadrering, compositie en camerabewegingen; storytelling tools; montage.
  • Op deelnemer toegespitste praktijkoefeningen en feedback

In principe is een terugkomdag alleen bedoeld voor degenen die in eerdere instantie al een iPhone-camera of storytelling workshop gevolgd hebben en dus beschikken over enige ervaring waar het het filmen met de iPhone en de principes van storytelling betreft.

De terugkomdagen vinden plaats op vrijdag 16 februari 2018  en op vrijdag 23 maart 2018. Een terugkomdag duurt van 10.00-17.00 uur en kost 149,- (exclusief BTW, inclusief lunch).

We hopen je op een van deze dagen als deelnemer te mogen verwelkomen.

Voor degenen die nog niet over ervaring met de iPhone-camera of het gebruik van storytelling-tools beschikken, organiseren wij natuurlijk ook weer de ‘gewone’ basis-workshops ‘filmen met iPhone’ en ‘storytelling’. Zie de website voor data en programma. Ook hier zijn nog enkele plaatsen vrij!

Deel dit bericht!

Leave A Comment