Bestaat er een overeenkomst tussen een iPhone-camera en storytelling tools?

Op het eerste gezicht misschien niet.

Maar deze overeenkomst is er wel degelijk.

Dat vraagt om uitleg…

In een workshop van een dag kun je deelnemers aanleren om alle mogelijkheden van de iPhone-camera te benutten, om een mooi kader in te stellen, om functionele camerabewegingen te maken en zelfs om de geschoten beelden met het iPhone montage-programma iMovie te monteren.

Dat kan niet alleen, dat dóen wij ook!

Nieuwe workshops filmen met iPhone

Ook in het nieuwe jaar hebben wij weer een aantal eendaagse workshops filmen met de iPhone ingelast. En er zijn nog plaatsen vrij!

Maar…ook als een deelnemer alle cameratechniek onder de knie heeft, wil dat nog niet zeggen dat deze in staat is een filmisch verhaal te vertellen. Óf in staat is met de iPhone-camera een krachtige boodschap te communiceren.

Daarvoor zijn weer andere kwaliteiten nodig, kwaliteiten die vragen om beheersing van storytelling tools.

In een workshop van een dag kun je deelnemers aanleren om de storytelling tools te gebruiken, om structuur in een verhaal of boodschap aan te brengen, om spanning op te bouwen, om te visualiseren, en om de aandacht van een luisteraar, lezer of kijker van begin tot eind vast te houden.

Dat kan niet alleen, dat dóen wij ook!

Nieuwe workshops storytelling tools

Ook in het nieuwe jaar hebben wij weer een aantal eendaagse workshops storytelling tools ingelast. En er zijn nog plaatsen vrij!

Maar…ook als een deelnemer alle storytelling tools onder de knie heeft, wil dat nog niet zeggen dat deze in staat is om zijn of haar verhaal te verfilmen. Óf in staat is met de iPhone-camera een krachtige boodschap te communiceren.

Daarvoor zijn weer andere kwaliteiten nodig, kwaliteiten die vragen om beheersing van de iPhone camera techniek.

Zie hier de overeenkomst tussen beide.

Overeenkomst tussen iPhone camera en storytelling tools

De workshop ‘filmen met de iPhone’ en de workshop ‘storytelling’ vullen elkaar aan, versterken elkaar en kunnen eigenlijk nauwelijks zonder elkaar.

Net zo goed als wij als trainers niet zonder deelnemers kunnen!

Inschrijving

Schrijf je daarom nu in voor een of beide workshops. Er zijn nog plaatsen vrij!

Deel dit bericht!

Leave A Comment