World IA Day

Op zaterdag 24 februari 2018 vindt in Utrecht de Wereld Informatie-architectuur dag (World IA Day) plaats. Dit jaarlijkse evenement wordt simultaan georganiseerd op twaalf verschillende plekken verspreid over de hele wereld.

In Utrecht komen tijdens deze kleinschalige conferentie een aantal deskundige sprekers samen om te discussiëren over informatiestructuur, gebruikerservaringen en storytelling.

Een van de sprekers is filmmaker Joost Schrickx. Hij zal samen met Mark Geljon, informatie architectuur expert, bediscussiëren in hoeverre storytelling tools die voor film hun waarde hebben bewezen, ook kunnen worden ingezet bij het bouwen van aantrekkelijke websites.

Het belooft een geanimeerde discussie te worden waarvan de conclusies bij voorbaat zeker nog niet vaststaan.

Workshop storytelling

Daarnaast vindt op 9 maart 2018 in Bussum alweer de tweede eendaagse workshop storytelling van 2018 plaats. Filmmaker Joost Schrickx is ook hier de workshop leider. In een afgewogen variatie van kennisoverdracht, voorbeeldfragmenten en oefeningen, zal hij wederom deelnemers op prettige wijze door deze intensieve dag heen loodsen.

Er zijn nog enkel plaatsen vrij.

Deel dit bericht!

Leave A Comment