De BAR-organisatie ondersteunt de drie gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk. Deze BAR-organisatie bestrijkt een gebied met meer dan 117.000 inwoners en beslaat drie gemeentebesturen tegelijk.

Hoe bewaak en bewaar je de identiteit van zo’n pluriforme en uitgestrekte organisatie?

Ik wil niet beweren dat we afgelopen woensdag het antwoord op deze vraag hebben gevonden.

Maar ik heb wel ervaren dat een half-daagse workshop filmen met je iPhone of Samsung op creatieve wijze kan bijdragen aan deze zoektocht naar identiteit. De korte en originele mood-filmpjes die deelnemers na een beknopte uitleg over cameravoering en storytelling wisten te realiseren, toonden dat wat mij betreft in ruime mate aan.

Waarbij enig talent en vooral ook enthousiasme natuurlijk onontbeerlijk is.

En dat was afgelopen woensdagmiddag 14 november, toen deze workshop plaatsvond in het gemeentehuis van Ridderkerk in het kader van de Meester in je Werk week van het AenO Fonds, in ruime mate aanwezig.

Ook geïnteresseerd in een workshop filmen met iPhone of Samsung?

Meer informatie

Deel dit bericht!

Leave A Comment