Workshops Storytelling en Scenarioschrijven en Masterfase

workshops storytelling en scenarioschrijvenNieuwe seizoen, nieuwe kansen!

Storytelling – De weg naar het hart

De afgelopen maanden ben ik druk geweest met het afschrijven en redigeren van mijn nieuwe boek: Storytelling – De weg naar het hart. Het ziet er nu naar uit dat dit boek binnen enkele weken verkrijgbaar zal zijn, online en via de boekhandel.
Wordt dus vervolgd!

Eendaagse workshops storyteling en scenarioschrijven

De drukte heeft mij er niet van weerhouden dit jaar nog een aantal eendaagse workshops storytelling en scenarioschrijven en  in te lassen. Ik heb gekozen voor de volgende data:
Donderdag 10 oktober 2019
Donderdag 12 december 2019.
Schrijf je nu in! Vol is helaas vol.

Bezitters van het Basisboek Scenarioschrijven hebben overigens recht op 10% korting.

Masterfase scenarioschrijven

Daarnaast zijn er helaas nog niet voldoende aanmeldingen om een nieuwe Masterfase scenarioschrijven van start te doen gaan. Tijdens zo’n Masterfase werk ik met vier of meer studenten wekenlang zeer intensief aan ieders scenario. Succesvolle output is daarmee zo goed als gegarandeerd. Zie ook het programma.
Neem die stap en meld je aan als geïnteresseerde! Ik zou me heel erg verbazen als je daar ooit spijt van zou krijgen.

Kortom, ik hoop je binnenkort bij een van mijn Workshops storytelling en scenarioschrijven of bij mijn Masterfase persoonlijk te mogen begroeten!

Tot die tijd veel succes toegewenst met je scenariowerkzaamheden of met wat je ook maar anders bezig bent.