Nieuw storytelling boek

Monnickendam, 10 oktober 2019

PERSBERICHTJoost Schrickx auteur van nieuw storytelling boek

Nieuw storytelling boek van schrijver Joost Schrickx. Nu eindelijk verkrijgbaar in de boekhandel en online.

Storytelling – De weg naar het hart

Joost Schrickx, een filmmaker, auteur en schijfcoach uit het Noord-Hollandse Monnickendam, schreef een nieuw boek. Het heet ‘Storytelling – De weg naar het hart’. Dit is het tweede boek van Joost Schrickx. In 2015 schreef hij reeds Basisboek Scenarioschrijven. Van dit eerste boek over scenarioschrijven zijn de afgelopen jaren meer dan vierduizend exemplaren verkocht.

‘Storytelling, de weg naar het hart’, is een nieuw storytelling boek. Het bevat alle theorie, een groot aantal praktische gereedschappen en veel tips om van droge feiten een pakkend verhaal te maken. Een lezer krijgt in dit boek namelijk de kennis, inzichten en vaardigheden aangereikt die nodig zijn om met zijn verhaal het hart van de ontvanger te bereiken. Door middel van de vele praktijkvoorbeelden leert een lezer bovendien storytelling in te zetten voor alles wat hij of zij wil communiceren. Een pakkende speech of presentatie geven? Een aansprekende tekst voor een website of brochure schrijven? Een merk aanscherpen, social media een boost geven? Zelf een filmconcept ontwikkelen? De kracht van storytelling kan gebruikt worden om mensen met een verhaal te raken en te overtuigen. Dit storytelling boek is tevens een geweldige tool om binnen een organisatie te gebruiken. Het is  geschikt om teams te verbinden, een marketingcampagne op te zetten of om naamsbekendheid te vergroten.

Dit nieuw storytelling boek is bedoeld voor mensen en organisaties die zichzelf sterker willen presenteren. En daarnaast anderen willen inspireren! Schaf het daarom vandaag nog aan!

ISBN:                           978 90-822-4633-9
Bestellen via:              Boekhandel of bol.com
Meer informatie:       Joost Schrickxjoost@pelicula.nl – 0622743587