praktijkboeken over scenarioschrijven en storytelling

workshops gebasserd op praktijkboeken over scenarioschrijven

Praktijkboeken over scenarioschrijven en storytelling

Ik merk dat steeds meer mensen hun weg weten te vinden naar de twee praktijkboeken over scenarioschrijven en storytelling waarvan ik de auteur ben. Het betreft:
Basisboek Scenarioschrijven, mijn handboek scenarioschrijven dat verscheen in 2015;
Storytelling – De weg naar het hart, mijn praktijkboek over storytelling dat onlangs in oktober 2019 verscheen.

De feedback die ik over het algemeen op deze boeken krijg is hartverwarmend enthousiast. Deze juichende feedback laat in ieder geval zien dat mijn boeken aan de verwachtingen en behoeftes van mijn lezerspubliek voldoen.

Voor al mijn lezers, het zijn er ondertussen tot mijn grote vreugde al meer dan vijfduizend, maar ook voor al mijn (nog) niet-lezers, wellicht ten overvloede, daarom toch nog even het volgende.

Masterclass scenarioschrijven

Volgende week vrijdag 8 november start een Masterclass scenarioschrijven waarvoor nog enkele plaatsen vrij zijn. Deelnemers schrijven in zes sessies onder mijn begeleiding en met feedback van alle andere deelnemers een eigen scenario of filmplan. Succes verzekerd. De Masterclass is losjes gebaseerd op de 12 stappen van de held. Iedere lesdag staan er twee van deze stappen centraal. De stappen worden daarbij niet alleen toegepast op de hoofdpersoon of protagonist van het verhaal. Ook de schrijver zelf en zelfs zijn vooronderstelde publiek of doelgroep wordt geanalyseerd op basis van de 12 stappen.

Eendaagse workshop scenarioschrijven en storytelling

Daarnaast geef ik op donderdag 12 december nog een laatste eendaagse workshop scenarioschrijven en storytelling. Deze workshop is gebaseerd op mijn beide boeken en op mijn eigen praktijkervaringen als schrijver en als filmmaker. Tijdens een intensieve maar nadrukkelijk ook ontspannen dag, deel ik met de deelnemers mijn kennis, inzichten en vaardigheden op het gebied van storytelling en scenarioschijven. Ook voor deze workshop zijn nog enkele plaatsen vrij.

Misschien is een van beide of allebei iets voor jou. Dan zie ik graag je inschrijving tegemoet.

Natuurlijk bestaat ook nog steeds de mogelijkheid of een of beide van mijn praktijkboeken over scenarioschrijven en storytelling aan te schaffen.