boeken over storytelling

boeken over storytelling

Ontdek de beste boeken over storytelling!

De boeken-overzichten van de website Besteboekentips.nl, waarbij onder meer een lijst wordt samengesteld met de 10 beste boeken over storytelling, zijn ontstaan uit liefde voor lezen. De medewerkers verzamelen samen met de met hen samenwerkende redacteurs de beste boeken uit het binnen- en buitenland. De aanrader-lijsten zijn gebaseerd op recensie-cijfers, het oordeel van redacteurs en verkoopcijfers.

Zo ontstond ook een lijst met de beste boeken over het onderwerp storytelling.

Besteboekentips.nl verwoordt dit als volgt:

“Het kunnen vertellen en schrijven van verhalen, is een essentiële vaardigheid in het leven – zowel zakelijk als privé. Laten we dus kijken naar de beste aanraders over storytelling. Tips, adviezen en verhalen voor iedereen die deze kunst graag onder de knie wil krijgen.”

Een van de boeken op deze lijst is het boek “Storytelling – De weg naar het hart”. Besteboekentips.nl introduceert dit handboek als volgt:

”Joost Schrickx heeft dit boek geschreven met in zijn achterhoofd het idee dat feiten beter blijven hangen als ze worden verteld in de vorm van een verhaal. Maar hoe bedenk je nou een verhaal dat de aandacht van de luisteraar vasthoudt? Daar leer je in dit boek meer over.”

Oprecht een eer om met mijn nieuwe boek over Storytelling tot deze prestigieuze top 10 lijst te zijn doorgedrongen.