Binnenkort organiseer ik weer een aantal storytelling workshops. Iedere deelnemer verlaat de workshop als een betere verteller en een betere communicator dan voor de workshop. Dat alles dankzij de tools, technieken en leerstukken over storytelling die ik tijdens mijn workshop behandel. Aan de basis staat mijn boek ‘Storytelling – De weg naar het hart’ dat staat in de top 10 beste Nederlandse en naar het Nederlandse vertaalde boeken over storytelling.

Het uniek aan mijn storytelling workshops is dat een deelnemer kan kiezen of hij of zij de workshop online of offline wil bijwonen. Zowel de online als de offline deelnemers krijgen allemaal even veel persoonlijke aandacht.

Tijdens de workshop bewaak ik een prettige afwisseling tussen theorie en kennisoverdracht, tussen storytelling voorbeelden kijken en tussen zelf oefeningen maken en zelf verhalen vertellen.

Aan de basis van ieder sterk verhaal staat altijd weer zelfkennis, kennis van het eigen verhaal. Daaraan besteed ik dan ook extra aandacht.

Maar ook als je geen verhalen wilt vertellen heb je veel aan mijn workshop. Toevoeging van een of meerder verhaal-elementen aan een droge verzameling van feiten maakt deze meteen al toegankelijker en spannender, waardoor deze feiten beter en langer onthouden worden.

Wacht niet langer en schrijf je nu in. Online of offline.

Ik heb in de loop der jaren al honderden deelnemers getraind en bij mijn weten heeft daar nog nooit iemand spijt van gekregen. In tegendeel!

Ik ben Joost Schrickx, een filmmaker die zijn kennis over storytelling in de praktijk heeft opgebouwd en uitgebreid. Stap voor stap, met vallen en opstaan, maar nu bestaan er nauwelijks nog storytelling-geheimen voor mij. Maak daar gebruik van!

Meer informatie

Deel dit bericht!

Leave A Comment