Home » Bedrijfsfilms

Bedrijfsfilms

Kwalitatieve bedrijfsfilms voor een redelijke prijs

bedrijfsfilms voor veiligheid op werkvloer

Pelicula heeft jarenlange ervaring als producent van bedrijfsfilms en andere filmproducties. Daardoor is Pelicula als geen ander in staat de doelstelling van een opdrachtgever te vertalen naar een doorwrocht bedrijfsfilm concept. Vervolgens kan Pelicula dat concept voor een redelijke prijs ook realiseren. En deze aantrekkelijke tarieven gaan nooit ten koste van het onderliggende gedegen bedrijfsfilm productieproces.

Daarnaast kan Pelicula u ondersteunen bij de marketing en distributie van uw bedrijfsfilm of ander type videoproductie. Hierbij zet Pelicula op efficiënte wijze sociale media (Twitter, Facebook, Youtube, Vimeo) en video-zoekmachine-optimalisatie (video seo) technieken in.

Het uitgangspunt is: Bedrijfsfilms – hoe kort of hoe lang ook – moeten zowel inhoudelijk als visueel boeien. Anders haakt de kijker af. En dat geldt zowel voor een informatieve bedrijfsfilm, een voorlichtingsfilm, een moodfilm, een veiligheidsfilm en ieder andere videoproductie. De belangrijkste vragen zijn hierbij steeds: Wat is de boodschap van de bedrijfsfilm? Aan wie is de bedrijfsfilm gericht? Wat is de beoogde actie van de kijker nadat deze de film gezien heeft?

Voorbeeld 1industriele veiligheidsfilm

Industriële bedrijfsfilm die Pelicula realiseerde voor een aluminium-gieterij. Doelstelling was de veiligheid op de werkvloer te verhogen.

Voorbeeld 2informatieve bedrijfsfilm

Informatieve bedrijfsfilm die Pelicula realiseerde voor Echtscheidings-mediator Prettig Scheiden.

Voorbeeld 3Voorlichtingsfilm

Deze gedramatiseerde voorlichtingsfilm realiseerde Pelicula voor de Gemeente Haarlemmermeer. In het kader van de invoering van de nieuwe WABO-wetgeving.

Voorbeeld 4Opdrachtfilm

Expeditie Noaberkracht, een reis van de gemeenten Tubbergen en Dinkelland. Met een grote groep ambtenaren zijn zij op zoek zijn gegaan naar hoe de focus meer naar buiten gelegd kon worden.

Niet alleen bedrijfsfilms

Naast deze bedrijfsfilms, beschikt Pelicula ook over de kennis, de ervaring en het netwerk om ieder ander soort door u gewenste videoproductie te realiseren. Bent u geïnteresseerd, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Dan lichten wij graag de vele voordelen toe van een creatieve samenwerking met Pelicula. Zie ook ons overzicht van de pluspunten als u kiest voor een bedrijfsfilm van Pelicula.

Meer informatie

Via onderstaand formulier kunt u aanvullende informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen.
Zie ook onze Bedrijfsfilm Tarieven. Of neem kennis van ons bedrijfsfilm productieproces.
Ook kun u direct een – gratis – oriënterend gesprek aanvragen. Op basis van dit gesprek stelt Stichting Pelicula vervolgens een eerste conceptueel plan samen met aandacht voor idee, vorm en distributie.

Bellen kan natuurlijk ook!

Pelicula Film & TV
Afdeling Bedrijfsfilms
Johann Siegerstraat 18
1096 BH Amsterdam
06 227 43 587