Home » Videoproductie

Videoproductie

Vele mogelijkheden voor een betaalbare videoproductie

betaalbare videoproductie

Een succesvolle videoproductie hoeft niet altijd een bedrijfsfilm te zijn; Pelicula kent vele andere krachtige en betaalbare mogelijkheden.

Graag spreekt Pelicula met u door welk type videoproductie het meest geëigend is om uw doelstelling te helpen verwezenlijken. Aarzelt u niet om daarvoor vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Ook bij andere videoproducties dan bedrijfsfilms kan Pelicula u van dienst zijn bij de marketing en distributie, dankzij onze kennis van en ervaring met sociale media (Twitter, Facebook, Youtube, Vimeo en tegenwoordig steeds meer Google+) en video-zoekmachine-optimalisatie (video seo) technieken.

Om u een idee te geven wat er naast de realisering van een krachtige bedrijfsfilm nog meer voor mogelijkheden bestaan, staan hieronder enkele inspirerende voorbeelden.

Voorbeeld 1 – Korte fictie-opdrachtfilm

Korte film over kindermishandeling in het kader van de Estafettemars tegen kindermishandeling, ieder jaar op 19 november.

Voorbeeld 2 – Documentaire portret
 

Videoproductie waarin vijf bijzondere vrouwen uit Almere geportretteerd worden.

Voorbeeld 3 – Evenement registratie

Registratie van een feestelijke verkiezing van de ondernemer van het jaar.

Voorbeeld 4 – Video verslag

Verslag van een grootschalig project van Stichting Vluchtelingenwerk.

Meer informatie
Via onderstaand formulier kunt u aanvullende informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen.
Zie ook onze Prijsindicaties.
Ook kun u direct een – gratis – oriënterend gesprek aanvragen. Op basis van dit gesprek stelt Stichting Pelicula vervolgens een eerste conceptueel plan samen met aandacht voor idee, vorm en distributie. Uiteraard in overleg en voortdurende samenspraak met de opdrachtgever.

Bellen kan natuurlijk ook!

Pelicula Film & TV
Kraijenhoffstraat 137B
1018 RG Amsterdam
06 227 43 587