1 + 1 = 3

MFilms

producent van opdrachtfilms

 

 

 

 

Joost Schrickx van Pelicula en Françoise Mittertreiner van MFilms bundelen hun krachten. In creatieve samenwerking realiseren zij opdrachtfilms en bedrijfsfilms.

Mfilms realiseert opdrachtfilms en bedrijfsfilms

Françoise Mittertreiner is tegenwoordig een veelgevraagd filmmaakster van opdrachtfilms. Daarvoor werkte zij jarenlang in het nationale en internationale bedrijfsleven.

 

 

Pelicula realiseert opdrachtfilms en bedrijfsfilmsJoost Schrickx is tegenwoordig een veelgevraagd filmmaker. Daarvoor werkte hij jarenlang voor de nationale en Europese overheid.

 

 

Samen spreken zij zo de taal van iedere private of publieke opdrachtgever. Zij zijn daardoor in staat een abstracte opdracht filmisch en visueel te vertalen. Maar ook kunnen zij op niveau, conceptueel en inhoudelijk, met een opdrachtgever meedenken. Daarbij nemen ze de totale video-marketing strategie van deze opdrachtgever in ogenschouw. En dat heeft grote voordelen. Want het succes van opdrachtfilms en bedrijfsfilms staat of valt immers met het behalen van doelstellingen van een opdrachtgever.

Pluspunten

Hun innige creatieve en inhoudelijke samenwerking heeft nog meer pluspunten. Qua talent en specialisatie vullen Françoise – met haar passie voor beeld – en Joost – de man van het geschreven concept en scenario – elkaar nauwgezet aan. Hierdoor kunnen zij ook grotere filmopdrachten grotendeels met zijn tweeën klaren. En mocht aanvullende externe expertise toch nodig zijn, dan beschikken zij beiden over een uitgebreid en multidisciplinair netwerk.

Deze korte productie-lijnen bevorderen duidelijkheid, transparantie en flexibiliteit richting opdrachtgever. Het vertrouwen dat hun kleine productieteam weet op te roepen tijdens opnames komt de intimiteit van hun filmproducties ten goede. En ook de toegankelijkheid daarvan. Of het nu gaat om een bedrijfsfilm, een voorlichtingsfilm, een video nieuwsbericht of een reportage.

Optimale prijs-kwaliteit verhouding

Door de lage overheadkosten zijn zij in staat hun producties tegen een voor de klant optimale prijs-kwaliteit verhouding te leveren.

———————

De inspirerende ideeën en het enthousiasme van filmmakers Joost en Françoise werken aanstekelijk voor iedereen op de set. Mensen in de organisatie voelen zich daardoor op hun gemak en werken graag mee. Joost en Françoise zijn twee filmprofessionals die niet alleen mooie plaatjes schieten. Maar vooral ook inhoudelijk bezig zijn.
Rémon Workel,
Veranderadviseur bij Noaberkracht Dinkelland-Tubbergen

Joost en Françoise zijn in staat tijdens een interview een uiterst relaxte sfeer te creëren. Zonder dat dit ten koste gaat van de inhoud of de efficiëntie. Daarbij blijken ze zich dusdanig in de materie verdiept te hebben dat het volwaardige gesprekspartners zijn.
Martin den Dulk,
Projectleider Veranderteam Gemeente Rijswijk

———————

Voorbeelden van door Françoise en Joost gerealiseerde opdrachtfilms en bedrijfsfilms

[ezcol_1half]

Opdrachtfilm voor Gemeente Rjswijk

Samen op weg naar 2020. Het veranderprogramma van de gemeente Rijswijk met als doel om binnen de gemeente Rijswijk wendbaar en flexibel te kunnen werken.
[/ezcol_1half]

[ezcol_1half_end]

Opdrachtfilm voor Noaberkracht

Expeditie Noaberkracht, een reis van de gemeenten Tubbergen en Dinkelland waarin een groep ambtenaren op zoek is gegaan naar hoe de focus meer naar buiten gelegd kan worden.
[/ezcol_1half_end]

[ezcol_1half]

Opdrachtfilm voor Gemeente Haarlemmermeer

Een korte film, licht van toon, waarmee de invoering van WABO-wetgeving werd begeleid.
[/ezcol_1half]

[ezcol_1half_end]

Industriele bedrijfsfilm voor Aldel

Industriële bedrijfsfilm voor aluminium-gieterij Aldel met als doelstelling de veiligheid op de werkvloer te verhogen.
[/ezcol_1half_end]

[ezcol_1half]