Uw bedrijfsfilms laten maken door Pelicula heeft vele voordelen

Wilt u door Pelicula uw bedrijfsfilms laten maken, dan heeft dat onder meer de volgende voordelen:

Persoonlijke benadering
Pelicula is gespecialiseerd in het samen met een klant bedenken en vervolgens produceren van bedrijfsfilms of een ander type videoproductie. Mocht ook u een bedrijfsfilm laten maken door Pelicula, dan onderzoeken wij graag samen met u in een persoonlijk gesprek op welke manier het medium film optimaal kan worden ingezet om uw communicatieve doel te bewerkstelligen.

Conceptontwikkeling
Om de wensen en doelstellingen van een klant zo goed mogelijk te behartigen en om tijdens de opnames en de montage niet voor verrassingen te komen te staan, besteedt Pelicula extra veel aandacht aan de concept-fase. Samen met de klant werkt Pelicula een bedrijfsfilm concept of een plan voor een ander type videoproductie uit. Daarbij besteden wij zowel aandacht aan een aansprekende visuele vorm als aan een interessante content.

Groot bereik
Om de inzetbaarheid van de film te vergroten maakt Pelicula desgewenst twee versies. Een uitgebreide versie voor op een dvd en een korte maar krachtige variant voor op het internet.

Relatief lage kosten
Pelicula heeft de ervaring, de expertise en het netwerk om de productie – van conceptfase tot nabewerking – van haar bedrijfsfilms volledig in eigen beheer uit te voeren. Dit heeft vanzelfsprekend een gunstige invloed op de uiteindelijke kostprijs. Zie onze prijsindicaties.

Seovideo en Sociale media
Desgewenst biedt Pelicula ondersteuning om de bedrijfsfilm of videoproductie te optimaliseren voor Google en andere zoekmachines. Pelicula is op de hoogte van de nieuwste inzichten op video seo gebied. Ook kan Pelicula ondersteunen bij het delen van  bedrijfsfilms via de verschillende sociale media en platforms als Youtube en Vimeo.

Meer informatie
Via onderstaand formulier kunt u aanvullende informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen.
Zie ook onze Bedrijfsfilm Prijsindicaties of ons overzicht met voorbeelden van Pelicula bedrijfsfilms.
Ook kun u direct een – gratis – oriënterend gesprek aanvragen. Op basis van dit gesprek stelt Stichting Pelicula vervolgens een eerste conceptueel plan samen met aandacht voor idee, vorm en distributie.

Bellen kan natuurlijk ook!

Pelicula Film & TV
Afdeling bedrijfsfilms
‘T Spil 24
1141 SE Monnickendam
06 227 43 587